10 November 2015

Promosi 7E : RM 1 sahaja untuk selected item !




Salam gais.



So seperti sedia maklum. Promosi singgit di 7E kini dah meluas.
Aku dapat tahu pon lepas si Alfy bagitau aku la malam tadi. Aku terbeliak dah bijik mata.
Ko gile ke singgit je. Haa lah. Yang dia dah rembat dulu pukul 1 pagi camtu. Dekat 18 item dirembat. Dasar jin. Pergh tak lena tidur aku dibuatnya 

Aku pon pegi keje cem bese plak pagi ni, dalam pukul 11 dah sampai tempat keje. Macam nak rembat pepetang sikit. Tapi dalam masa sama aku rasa tak sedap hati. 
(sebenarnya takut onglain rembat dulu HAHA)

Sekali aku masuk ... SAH !
Memang berita buruk. Banyak gile manusia dah rembat.
Dasar. Laju betul manusia2 ni T__T


Banyak tinggal air Yeo's dengan Maggi kari hot cup je. Botol Lipton pon bebetul tinggal 4 je. Kotex semua dah habis. Air kotak Vico pon. Sabo jele


Papehal pon save the date whoi ! Datang pukul 2 3 pagi selamat sikit. lol inilah masanya shop like bos. Tengoklah len kali, pukul 12 tgh malam gak aku start buat keje merembat ni. Jage korang hahaghsa


10-11 November

- air kotak vico
- air lipton
- air yeo's
- mister potato
- maggi hot cup
- kotex 


17-18 November 

- kitkat 2 fingers
- mameebev cool tea
- air kotak hershey's soyfresh
- nescafe
- ubat gigi darlie


 24-25 November

- air kotak yeo's yeogurt drink
- goodday UHT milk
- mister potato crisps
- garnier men
- garnier women
- fumakilla


1-2 December 

- yeo's laici
- dutch lady UHT milk
- mamee monster
- mamee chef cup
- l'oreal shampoo


HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN .



7 comments:

Hana ;) said...

Haaaaaa sama lah sini T_T Semua dah habis stock. adoiiii

Blog Shoppe said...

sape cepat dia dapat... heheh

Badrina Ibtisam said...

waaahhh best ni!!

nadiah hanum said...

get ready...17-18 nov nak gi grab nescafe..hehee

Zie Azi said...

xsempat nak borong, sumo stok yg promo dah habis. siap tampal kat depan pintu lagi..

Belog Nabihah said...

wah rm 1 je,boleh nie :-)

naza said...

naza dapat grab 15botol air kundur..yg lain licin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 November 2015

Promosi 7E : RM 1 sahaja untuk selected item !




Salam gais.



So seperti sedia maklum. Promosi singgit di 7E kini dah meluas.
Aku dapat tahu pon lepas si Alfy bagitau aku la malam tadi. Aku terbeliak dah bijik mata.
Ko gile ke singgit je. Haa lah. Yang dia dah rembat dulu pukul 1 pagi camtu. Dekat 18 item dirembat. Dasar jin. Pergh tak lena tidur aku dibuatnya 

Aku pon pegi keje cem bese plak pagi ni, dalam pukul 11 dah sampai tempat keje. Macam nak rembat pepetang sikit. Tapi dalam masa sama aku rasa tak sedap hati. 
(sebenarnya takut onglain rembat dulu HAHA)

Sekali aku masuk ... SAH !
Memang berita buruk. Banyak gile manusia dah rembat.
Dasar. Laju betul manusia2 ni T__T


Banyak tinggal air Yeo's dengan Maggi kari hot cup je. Botol Lipton pon bebetul tinggal 4 je. Kotex semua dah habis. Air kotak Vico pon. Sabo jele


Papehal pon save the date whoi ! Datang pukul 2 3 pagi selamat sikit. lol inilah masanya shop like bos. Tengoklah len kali, pukul 12 tgh malam gak aku start buat keje merembat ni. Jage korang hahaghsa


10-11 November

- air kotak vico
- air lipton
- air yeo's
- mister potato
- maggi hot cup
- kotex 


17-18 November 

- kitkat 2 fingers
- mameebev cool tea
- air kotak hershey's soyfresh
- nescafe
- ubat gigi darlie


 24-25 November

- air kotak yeo's yeogurt drink
- goodday UHT milk
- mister potato crisps
- garnier men
- garnier women
- fumakilla


1-2 December 

- yeo's laici
- dutch lady UHT milk
- mamee monster
- mamee chef cup
- l'oreal shampoo


HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN .



7 comments:

Hana ;) said...

Haaaaaa sama lah sini T_T Semua dah habis stock. adoiiii

Blog Shoppe said...

sape cepat dia dapat... heheh

Badrina Ibtisam said...

waaahhh best ni!!

nadiah hanum said...

get ready...17-18 nov nak gi grab nescafe..hehee

Zie Azi said...

xsempat nak borong, sumo stok yg promo dah habis. siap tampal kat depan pintu lagi..

Belog Nabihah said...

wah rm 1 je,boleh nie :-)

naza said...

naza dapat grab 15botol air kundur..yg lain licin