24 November 2015

MOVIE REVIEW : THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY PART 2




Salam gais.




So kalini Katniss teruskan misi dia ke Capitol, untuk  bunuh President Snow. Tak rumit pon nak cerita sinopsis. Simple. But memacam hal berlaku. Hee

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serius la.  BEST MOVIE EVER !
Tetap memorable sejak first time aku tengok Hunger Games. Uhuks

Banyak part part yang terrified lak part last ni. 
Aku dah takut gile macam tengok cite hantu lak ! Lelagi part mutant tu. 

Rate dari kak moi, 12/10

Pape pon, tak sangka Hunger Games dah sampai penghujungnya :(
Rasa taknak cite ni berakhir. Tapi hurmmm kenalah diakhiri gak ken.
Sebak hati i. Wei serius sebak ni lol

Sedihnya kalau dengar balik lagu Taylor Swift - Safe and Sound
Teringat Hunger Games first huwaaaa




Baideway kenapa baby akuu matiiiii ya tohan. FINNICKK ugh geram lak akuuu




p/s : K lepasni kita tengok Point Break bulan doblas ni yowwww !




9 comments:

ILA shafila said...

Finnick matik?

Alamak..nyesal baca. Hehehe....suspen pulak rasa.

Nurhuda Ismail said...

nak tengoook ! tp kene sabar dan tunggu haha

Amir said...

omg everdeeen ! nasib la blom tengok lg

Sabrina SA said...

bestnya dah tengok hunger games :'( kita dgr kat twitter ada org complaint pasal ending dia. dont know lah. tp bila baca entry kak moi, rasa mcm ok nk tgk the hunger games

Aqilah Azmi said...

:(( besok qila nk gi tengok...
hm sedih!!
tak tahu nape mmg suka gila gila dgn thg :(
sbb first trilogy yg idea gempak gila dgn district la presiden snow la ish mcm mcm huhuhuhu

tak sangka dah 4 tahun dah kan hahaha ingat lagi tiap hujung tahun duk tunggu baru punya hm dah last dah T_T

BudakVanilla said...

belum tengok lagi.
tengah tunggu orang download. hahhaha :D

M Fizan said...

ni yang rasa nak serbu wayang lelaju ni hehe

mintak tolong bukak saja link ni:)
http://visittopaid.com/?ref=70576

anazarin dotcom said...

anazarin berbicara belum sempat nak tengok lagi..nanti nak terjah wayang lah

Amanina Mads said...

belom tgk.. sedih sbb missed part last hunger games. huwaa kena cari DVD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 November 2015

MOVIE REVIEW : THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY PART 2




Salam gais.




So kalini Katniss teruskan misi dia ke Capitol, untuk  bunuh President Snow. Tak rumit pon nak cerita sinopsis. Simple. But memacam hal berlaku. Hee

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serius la.  BEST MOVIE EVER !
Tetap memorable sejak first time aku tengok Hunger Games. Uhuks

Banyak part part yang terrified lak part last ni. 
Aku dah takut gile macam tengok cite hantu lak ! Lelagi part mutant tu. 

Rate dari kak moi, 12/10

Pape pon, tak sangka Hunger Games dah sampai penghujungnya :(
Rasa taknak cite ni berakhir. Tapi hurmmm kenalah diakhiri gak ken.
Sebak hati i. Wei serius sebak ni lol

Sedihnya kalau dengar balik lagu Taylor Swift - Safe and Sound
Teringat Hunger Games first huwaaaa




Baideway kenapa baby akuu matiiiii ya tohan. FINNICKK ugh geram lak akuuu




p/s : K lepasni kita tengok Point Break bulan doblas ni yowwww !




9 comments:

ILA shafila said...

Finnick matik?

Alamak..nyesal baca. Hehehe....suspen pulak rasa.

Nurhuda Ismail said...

nak tengoook ! tp kene sabar dan tunggu haha

Amir said...

omg everdeeen ! nasib la blom tengok lg

Sabrina SA said...

bestnya dah tengok hunger games :'( kita dgr kat twitter ada org complaint pasal ending dia. dont know lah. tp bila baca entry kak moi, rasa mcm ok nk tgk the hunger games

Aqilah Azmi said...

:(( besok qila nk gi tengok...
hm sedih!!
tak tahu nape mmg suka gila gila dgn thg :(
sbb first trilogy yg idea gempak gila dgn district la presiden snow la ish mcm mcm huhuhuhu

tak sangka dah 4 tahun dah kan hahaha ingat lagi tiap hujung tahun duk tunggu baru punya hm dah last dah T_T

BudakVanilla said...

belum tengok lagi.
tengah tunggu orang download. hahhaha :D

M Fizan said...

ni yang rasa nak serbu wayang lelaju ni hehe

mintak tolong bukak saja link ni:)
http://visittopaid.com/?ref=70576

anazarin dotcom said...

anazarin berbicara belum sempat nak tengok lagi..nanti nak terjah wayang lah

Amanina Mads said...

belom tgk.. sedih sbb missed part last hunger games. huwaa kena cari DVD