27 February 2016

Spek Patah !







Happy weekend gais


Ceit. Apeda, ni minggu minggu lepas punya kes. Nak update haritu, tak sempat leeerrr. Sekarang ni bos aku rajin datang tempat keje. LOL siap berkampung kat sini dah sekarang. Habis kitorang kena bantai OT sampai 2 3 pagi non stop. Aku rasa macam dah kena jual lak

Cerita dia time aku tido 1 hari ni, pepagi buta tu terdengar bunyi KLAK ! ah apetu. Ingatkan fon aku jatuh kepe. So ok tido jelah. Sekali bangun esok paginya, aku dah macam nyawa2 ikan dah. Spek aku patahhhh makkk. Patah kat bebetul tangkai yang bersambung kat kaca depan tu 


Aku dah jadi separuh buta dah. Tu takpe lagi, separuh pekak pon aku dapat. Beselah orang dah biasa pakai spek ni, kalau hilang je rasa macam tak dapat hidu oksigen je. Then my step dad had em glued, dapat lah aku hidup untuk few days je. Tapi betullah jangkaan aku, tak sampai 2 3 hari pon. So balik keje malam tu gak gi tukor bingkai baru. Sakai betul lah




Padan muka lah. Habis duit kat BINGKAI spek je. BINGAI hahahaha
Sementara hakak tu cari spek sama model tu, try2 semua spek. Berangan nak tukar baru tapi takleh ahahahaha sebab size lens lain lol
 (saje tanak tambah duit sebab dah broke semacam)

Orang sebelah tu lagilah. Kes tak rabun tapi pegi memana memanjang pakai spek ahahahahaha



Chinese guy ni pelik gile cemana tah boleh patah. Dia kata selama ni tak pernah lagi ada orang datang sebab spek dia patah hahahahahahahahaahaaa. Sebab bingkai O.W.L ni impossible gila kalau nak patah. Dia kata cemana boleh patah pastu aku be like "ENTAHLA SAYA TAKLEH TEKA AH" ahahaa. Budak 2 ekor yang follow ni pon kemain yee cakap aku ni tak normal la apa la. Siot mengata dedepan 

Selfie mirror jap sementara tunggu resit ihihihihih yayyy dah dapat lihat semula !

Tu dah nampak giginya tuu


Errr ermm okbai ! Im alive againnn. Thanks O.W.L ! Love ur glasses. Boleh baca entri aku sebelum ni 

O.W.L Eyewear : The Best Eyewear !



Misteri yang sampai sekarang takleh nak dirungkai :

Macam mana spek aku boleh patah ?


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok papehal Halsey baru rilis MV baru. Lagu tak berapa nak baru sangat la. Waaa love it ! 



kbye











7 comments:

Anis Diyana said...

Besornya spek hakak but looks nice actually :D

Dhia adawiyah said...

wuuu myra makin cantikkkk

Aienienka Peter said...

canteknya pakai shawl dgn spec. sis~ buat tutorial utk specky. btw, nice lagu~ I liked!!! :D

nurul rasya said...

cantik baju! and of course tuan yang pakai sekali

Aqilah Azmi said...

hihihi alhamdulillah lewww dah betul :p

muhammad syahmi said...

Cik Moi :)

Salam, saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Diya Hanun said...

uish sdap je tdo atas spek..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 February 2016

Spek Patah !







Happy weekend gais


Ceit. Apeda, ni minggu minggu lepas punya kes. Nak update haritu, tak sempat leeerrr. Sekarang ni bos aku rajin datang tempat keje. LOL siap berkampung kat sini dah sekarang. Habis kitorang kena bantai OT sampai 2 3 pagi non stop. Aku rasa macam dah kena jual lak

Cerita dia time aku tido 1 hari ni, pepagi buta tu terdengar bunyi KLAK ! ah apetu. Ingatkan fon aku jatuh kepe. So ok tido jelah. Sekali bangun esok paginya, aku dah macam nyawa2 ikan dah. Spek aku patahhhh makkk. Patah kat bebetul tangkai yang bersambung kat kaca depan tu 


Aku dah jadi separuh buta dah. Tu takpe lagi, separuh pekak pon aku dapat. Beselah orang dah biasa pakai spek ni, kalau hilang je rasa macam tak dapat hidu oksigen je. Then my step dad had em glued, dapat lah aku hidup untuk few days je. Tapi betullah jangkaan aku, tak sampai 2 3 hari pon. So balik keje malam tu gak gi tukor bingkai baru. Sakai betul lah




Padan muka lah. Habis duit kat BINGKAI spek je. BINGAI hahahaha
Sementara hakak tu cari spek sama model tu, try2 semua spek. Berangan nak tukar baru tapi takleh ahahahaha sebab size lens lain lol
 (saje tanak tambah duit sebab dah broke semacam)

Orang sebelah tu lagilah. Kes tak rabun tapi pegi memana memanjang pakai spek ahahahahaha



Chinese guy ni pelik gile cemana tah boleh patah. Dia kata selama ni tak pernah lagi ada orang datang sebab spek dia patah hahahahahahahahaahaaa. Sebab bingkai O.W.L ni impossible gila kalau nak patah. Dia kata cemana boleh patah pastu aku be like "ENTAHLA SAYA TAKLEH TEKA AH" ahahaa. Budak 2 ekor yang follow ni pon kemain yee cakap aku ni tak normal la apa la. Siot mengata dedepan 

Selfie mirror jap sementara tunggu resit ihihihihih yayyy dah dapat lihat semula !

Tu dah nampak giginya tuu


Errr ermm okbai ! Im alive againnn. Thanks O.W.L ! Love ur glasses. Boleh baca entri aku sebelum ni 

O.W.L Eyewear : The Best Eyewear !



Misteri yang sampai sekarang takleh nak dirungkai :

Macam mana spek aku boleh patah ?


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok papehal Halsey baru rilis MV baru. Lagu tak berapa nak baru sangat la. Waaa love it ! 



kbye











7 comments:

Anis Diyana said...

Besornya spek hakak but looks nice actually :D

Dhia adawiyah said...

wuuu myra makin cantikkkk

Aienienka Peter said...

canteknya pakai shawl dgn spec. sis~ buat tutorial utk specky. btw, nice lagu~ I liked!!! :D

nurul rasya said...

cantik baju! and of course tuan yang pakai sekali

Aqilah Azmi said...

hihihi alhamdulillah lewww dah betul :p

muhammad syahmi said...

Cik Moi :)

Salam, saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Diya Hanun said...

uish sdap je tdo atas spek..hahaha