05 March 2016

Secret Recipe





Salam Sabtu gais



Malam tadi aku ajak Amani dengan Eiyha gi Secret Recipe. Teringin makan kek
Oleh sebab Indulgence tu dah biasa sangat, so aku amek Cappucino Cheesecake (RM8.80). Yang ni biasa je rasa dia. Macam creamcheese yang rasa cappucino camtu2 je haipp !


Then kitorang share bertiga benda alah ni. Shinjuku Maple Bake (RM12.80)
Sedap giloss ! Selama ni tak pernah perasan pon bende ni ade jual. lol


Then cake aku tadi tu tak habis lak. Aku paksa dorang habiskan, siap nak suap. Memasing berpaling. Egois.

So aku suap kat eiyha sampai melekat kat mulut dia, dia takdak pilihan dah, terpaksa telan kahkahkah. Amani lagi kelakar, aku siap ugut dia. Aku suap taknak, so aku berdiri and dia terus tarik tangan aku, suap kek tu sendiri kat mulut dia. 

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA klaka gile nak mampos

"Dari ko malukan aku baik aku makan je" - Amani

Haih so memasing dah kenyang. Then terus gi beli barang dapor kahkahkah

p/s : Takde idea nak update, so update little things happened in my life je mehehe



6 comments:

Aqilah Azmi said...

hahahaha qila pun ada kwn suka suap hahahahahaha
ok yg maple bake tu sumpah tak perasan T_T
hm dah bertahun tak gi secret hm :(

Diya Hanun said...

hahaha...ksiannya diorg kena pksa hbiskan mkn kek moi!

Nurulatika Yunus said...

nyum2 nampak sedap pula haha

Suhaiza Suki said...

cikja pena makan yang cap cheesecake tu! tak habes jgk! hahaha last last tapau sbb byk lg xabes :p

Ezza.Exxa.Ezza said...

mcm kene cari cake je esok sbb entry ni. haih.

btw, gojes, saja2 tag u. meh join if free :)

http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/blog-post.html?m=1

Anis Diyana said...

Waaaa dapnyee kek cheese *emojimatalove*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

05 March 2016

Secret Recipe





Salam Sabtu gais



Malam tadi aku ajak Amani dengan Eiyha gi Secret Recipe. Teringin makan kek
Oleh sebab Indulgence tu dah biasa sangat, so aku amek Cappucino Cheesecake (RM8.80). Yang ni biasa je rasa dia. Macam creamcheese yang rasa cappucino camtu2 je haipp !


Then kitorang share bertiga benda alah ni. Shinjuku Maple Bake (RM12.80)
Sedap giloss ! Selama ni tak pernah perasan pon bende ni ade jual. lol


Then cake aku tadi tu tak habis lak. Aku paksa dorang habiskan, siap nak suap. Memasing berpaling. Egois.

So aku suap kat eiyha sampai melekat kat mulut dia, dia takdak pilihan dah, terpaksa telan kahkahkah. Amani lagi kelakar, aku siap ugut dia. Aku suap taknak, so aku berdiri and dia terus tarik tangan aku, suap kek tu sendiri kat mulut dia. 

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA klaka gile nak mampos

"Dari ko malukan aku baik aku makan je" - Amani

Haih so memasing dah kenyang. Then terus gi beli barang dapor kahkahkah

p/s : Takde idea nak update, so update little things happened in my life je mehehe



6 comments:

Aqilah Azmi said...

hahahaha qila pun ada kwn suka suap hahahahahaha
ok yg maple bake tu sumpah tak perasan T_T
hm dah bertahun tak gi secret hm :(

Diya Hanun said...

hahaha...ksiannya diorg kena pksa hbiskan mkn kek moi!

Nurulatika Yunus said...

nyum2 nampak sedap pula haha

Suhaiza Suki said...

cikja pena makan yang cap cheesecake tu! tak habes jgk! hahaha last last tapau sbb byk lg xabes :p

Ezza.Exxa.Ezza said...

mcm kene cari cake je esok sbb entry ni. haih.

btw, gojes, saja2 tag u. meh join if free :)

http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/blog-post.html?m=1

Anis Diyana said...

Waaaa dapnyee kek cheese *emojimatalove*