09 June 2016

New Flavour | Chocolate Black Tea VS Chocolate Green Tea




Hey guys ! As usual, I always looking forward for Starbucks new flavour. 
And bagi penggemar coklat macam iols ni, memang boleh jadi gila bila tengok dua spesis ni di releasekan 


Left : Chocolate Black Tea 
Right : Chocolate Green Tea

hakak stabak dah hafal nama i. takyah sebut dah hahaha
Chocolate Black Tea : 
Rasa dia okaylah. So so, yang kat bottom dia tu bukan coklat lol (aku hampir tertipu), macam sejenis cincau. Mengacau betul time sedut bahahaha. tapi okaylah kalau nak banding dengan Summer Berry Pana Cotta yang tak sedap nak mampos tu (masih trauma dengan dadih dia tu lol) and btw better korang amek Java Chip jelah, lagi sedap.
Chocolate Green Tea :
Serius sedap ! You guys should try okay. Ah just look at her, does she look beautiful ? A combination of green tea and chocolate would never go wrong (but green tea chip kureng la hahahaha). 
I'm so bad on making a review haha but ini je yang iols boleh share.
Anyway, Untuk setiap Rabu dan Jumaat, (5 petang - 8 malam), korang akan dapat cup khas yang ada pattern comel ni lmao but valid hingga 1 July 2016 sahaja. Plus time tu jugak ada PROMO BUY 1 FREE 1 but kena pilih one of new flavour ni and untuk cup venti sahaja. So lucky jugaklah iolss tadi lol


Ciao ! Esok malam kalau korang berminat bolehla try k. Jangan nak menggatai dok pegi beli time siang2 lak ! Btw selamat berpuasa ! Sorry lambat wish kat blog :P




10 comments:

Eeca Shyaa said...

sedapnyaa. sy penah try yg summer berry tu mmg tak sedap hahah. my fav is green tea and caramel macchiato :D

Nur Zafirah said...

Kenapa lagi cantik dari i,whyyy? Hahahahahahahaha

Fatin Liyana said...

Terliur pulak baca entri ni pada waktu pagi. Hahaha. Sedapnyaaaa! T_T

Myra Azraff said...

@Eeca Shyaa memang tak sedap ! first time minum x habis. membazir hmm i love java chip :D

Myra Azraff said...

@Nur Zafirah sebab sedapppp :P

Myra Azraff said...

@Fatin Liyana sorry hehehe

Aqilah Azmi said...

ahaaha im no fan of coffee so mmg tak tahu pape psl stabak T_T
tapi haritu try panna cotta tu qila suka sbb mcm chatime punya hahahahahaha tolol sgt my taste.

greentea chocolate?
hmmmmmm macam nak try................. maciam jela ihihih. thanks for sharing kak moiiiii

Diya Hanun said...

Sedapnyeeee..Hhehe..Selamat berpuasaaaaa moiiiiii ;)

atheera dayana said...

Aah nk try yg green tea tu!

Mime MF said...

wah..tgk pun dh terliur..hikss;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 June 2016

New Flavour | Chocolate Black Tea VS Chocolate Green Tea




Hey guys ! As usual, I always looking forward for Starbucks new flavour. 
And bagi penggemar coklat macam iols ni, memang boleh jadi gila bila tengok dua spesis ni di releasekan 


Left : Chocolate Black Tea 
Right : Chocolate Green Tea

hakak stabak dah hafal nama i. takyah sebut dah hahaha
Chocolate Black Tea : 
Rasa dia okaylah. So so, yang kat bottom dia tu bukan coklat lol (aku hampir tertipu), macam sejenis cincau. Mengacau betul time sedut bahahaha. tapi okaylah kalau nak banding dengan Summer Berry Pana Cotta yang tak sedap nak mampos tu (masih trauma dengan dadih dia tu lol) and btw better korang amek Java Chip jelah, lagi sedap.
Chocolate Green Tea :
Serius sedap ! You guys should try okay. Ah just look at her, does she look beautiful ? A combination of green tea and chocolate would never go wrong (but green tea chip kureng la hahahaha). 
I'm so bad on making a review haha but ini je yang iols boleh share.
Anyway, Untuk setiap Rabu dan Jumaat, (5 petang - 8 malam), korang akan dapat cup khas yang ada pattern comel ni lmao but valid hingga 1 July 2016 sahaja. Plus time tu jugak ada PROMO BUY 1 FREE 1 but kena pilih one of new flavour ni and untuk cup venti sahaja. So lucky jugaklah iolss tadi lol


Ciao ! Esok malam kalau korang berminat bolehla try k. Jangan nak menggatai dok pegi beli time siang2 lak ! Btw selamat berpuasa ! Sorry lambat wish kat blog :P




10 comments:

Eeca Shyaa said...

sedapnyaa. sy penah try yg summer berry tu mmg tak sedap hahah. my fav is green tea and caramel macchiato :D

Nur Zafirah said...

Kenapa lagi cantik dari i,whyyy? Hahahahahahahaha

Fatin Liyana said...

Terliur pulak baca entri ni pada waktu pagi. Hahaha. Sedapnyaaaa! T_T

Myra Azraff said...

@Eeca Shyaa memang tak sedap ! first time minum x habis. membazir hmm i love java chip :D

Myra Azraff said...

@Nur Zafirah sebab sedapppp :P

Myra Azraff said...

@Fatin Liyana sorry hehehe

Aqilah Azmi said...

ahaaha im no fan of coffee so mmg tak tahu pape psl stabak T_T
tapi haritu try panna cotta tu qila suka sbb mcm chatime punya hahahahahaha tolol sgt my taste.

greentea chocolate?
hmmmmmm macam nak try................. maciam jela ihihih. thanks for sharing kak moiiiii

Diya Hanun said...

Sedapnyeeee..Hhehe..Selamat berpuasaaaaa moiiiiii ;)

atheera dayana said...

Aah nk try yg green tea tu!

Mime MF said...

wah..tgk pun dh terliur..hikss;p