Custom Cover Notebook

3:54 PM




Hi guys !



Every girls need a notebook ! But ada certain tak suka dengan cover notebook sendiri. Contohnya macam aku ni lah. Kalau cover tak cantik, aku pon takde mood nak guna hahaha. Notebook aku suka beli kat Daiso. Comel-comel ! Yang bawah ni jenis yang selalu aku beli. Sebab size and ketebalan dia just ok. Aku suka



Selalu standard size cover notebook ni size A4 je. So aku open kat PS, and pepandaila adjust sendiri. Add any gambar yang aku suka untuk cover notebook tu



Dah siap, print !



Bukak cover semua. Tanggalkan cover bunga tu


Masukkan cover yang baru print tadi


Yay siap ! 



Pape pon janganla hina design pilihan ni hahaha. Aku bukan main bantai je amek. I just really adore minimal sketches. That one aku ambik dari instagram @fredericforest

Go check him out ! :)


Yang bawah tu notebook aku sebelum ni. Tapi dah penuh isi dalam. Takleh tulis ape dah. Lol
Cover sooo soft grunge la sangat. 



Okay just nak share tu je haha. Bye !





You Might Also Like

6 komen

  1. Nice I pun selalu beli notebook dekat Daiso and DIY.
    I love cute thing. And selalunya I tk guna pun I collect je HAHAHA

    ReplyDelete
  2. simple je kan! hm hm mcm nak je buat satu nanti xD

    ReplyDelete
  3. Waa, nice2. Idea baru nii... And I also collect note book ^^. Kadang2 tak sampai hati nak tulis...

    ReplyDelete
  4. Nicenyaaa, also, the "cheapest" way (:

    ReplyDelete
  5. tapi3, yang bunga2 pink itu comel, hahaha...

    ReplyDelete
  6. k ni sumpah smart.
    nak buat!!!!!!!
    tenciu kak moi <3

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram