05 December 2015

Cuba Naik Kembali !





Salam gais.


Hai. Tengok archieve blog aku. 
Nampak tak beza total entri tu. 



2011
Zaman noob. Aku start buat blog. In March. Tapi banyak entri aku dah delete. Banyak entri syok sendiri ! Entah pape haha ... biasalah. Noobies lagi. Ayat sumpah geli geli. Gambar jangan cakap ! Saya no more. Adela tinggal entri yang logik sesikit je. Hahahaha

2012
Zaman blogging yang paling pesat dan dasat. Zaman aku tunggu result SPM. Mengadap lappy doploh pat jam. Tido pukul 5 6 pagi. Takpun tunggu ayam berkokok terus gelabah tido. Start dari situ aku kumpul followers. Haha bukan senang aku nak kumpul. Followers cecah 100 pun rasa haru nak menangis ! Lama siot nak dapat 100 tu haha. Memandangkan aku tak berapa minat nak join segmen, contest apa semua. So aku cuba perbaiki entri. Survey apa yang orang suka baca or boleh baca (boleh masuk otak la). Aku suka bila orang baca blog aku. Or at least give a respon thru comment. Rasa wow ... that feel. 2012 ni doodle doodle and art berkembang sungguh pesat i tell u 

2013 - 2014 
Zaman kehancuran blog. Pasal baru start sambung study. Assignment, project etc. Pfffff SUMPAH SADIS. Nak tengok blog pun takdo masa. Nak update punya susah. Kepala banyak berserabut dengan esaimen haha. ah

2015
Zaman naik kembali ! Pergh susah. Rabak hati i ni. Readers dulu2 banyak dah lari and hilang. Tu la. Sapa suruh tak kekalkan reader hengko tu dulu. Aku dapat balik semangat aku lepas baca blog2 yang aktif blogwalking. Huhu. Seronok tengok blog blog yang rajin update ni. So aku cuba start blogwalking balik. Perah hotak apa yang aku nak update. Cari readers baru. Naikkan balik blog ni. Kesian dia ea. Muah ciked. Baru tahun ni aku tahu apa itu CPUV nuffnang. Kahkahkahkah haddoh moi.


Wow moi, engko .... 


Papepon. im looking for friends. and the most important is .... a reader :D
aku tak kesah pon follower aku stay camtu je. readers is more important than followers. just saying. Unless blog kita ni femes. Memandangkan blog aku ni biasa2 je huhu

 Btw aku perasan banyak yang aktif time 2012 dulu, dah delete blog dorang. Hmmm. Aku pon banyak kali tau rasa nak delete blog ni. Sumpahh. Tapi kata hati iolss mengatakan janganla padam .... emm. 


Look where i am now ! :D




9 comments:

Fatin Liyana said...

Blogging ni menyeronokkan ! Hehe. Fatin pun pernah terfikir nak delete je blog ni, tapi rasa, sayangnya. Ni kan dah anggap macam diari sendiri :)

Diya Hanun said...

sama lah..banyak kali rasa nak delete blog and nak go on dengan life..lols..tapi hati salu kata biarkan je ^_^

Mormor said...

oh, moi. kita samalaaaa. tapi zaman 2013 tu zaman aku tengah pesat berblogging. kumpul follower. orang komen entri sampai 40+. zaman 2014 zaman kejatuhan aku. entry pun dua jee. reader dah lari. ohh, hibanyaaa. 2015, baru nak ektip semula. HAHAHA. btw, aku sejak dulu lagi suka belog ko. masa zaman ko selalu post doodle moodle tu. heh heh :3

Aqilah Azmi said...

OMG SAMAAAAAAAAA
zaman lepas spm is like zaman kegemilangan blog gitewww
pastu nahhhh hahahahah
pastu eh eh ter dtg sini balik hihiuhi.

and yasss sepp!
readers tu je yg kita nak kan hihi <3 T_T
and most of ma blog friends r not here now hmmmmmm

kusyi said...

sama ahh. hahahaha. zaman 2015.. mcm banyak pulak entri dlm blog i. btw, tade doodle baru ke. kah! doodle taylor swift kee.

Farah said...

For me, zaman lepas SPM, zaman kegelapan blogging. Eventhough masa tu banyak masa, tapi sibuk duduk tengok TV dan terjebak dengan Kpop. Blog ditinggalkan. Bila masuk belajar, memang lagilah tak pandang blog langusung.

ஐ iqwa-niera ஐ said...

hahahaa . wehh sama ! tapi i tahun 2014 2015 zaman paling hancur la :p zaman 2013 zaman pesat zaman habis matrik tunggu masuk U zaman belog byk followers hiks. siap tempah2 header dgn blogger lain. adoiii. hahahhaa

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

keep writing as u love it so much~ org akan dtg bace hehehe

Melissa Muklis said...

samalah. lepas SPM blogging tak habis-habis.. pagi petang siang malam, subuh senja update blog memanjang.. 2013-2014 menyepi sebab STPM.. -_- 2015 bari up balik sebab takda keja. bhahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

05 December 2015

Cuba Naik Kembali !





Salam gais.


Hai. Tengok archieve blog aku. 
Nampak tak beza total entri tu. 



2011
Zaman noob. Aku start buat blog. In March. Tapi banyak entri aku dah delete. Banyak entri syok sendiri ! Entah pape haha ... biasalah. Noobies lagi. Ayat sumpah geli geli. Gambar jangan cakap ! Saya no more. Adela tinggal entri yang logik sesikit je. Hahahaha

2012
Zaman blogging yang paling pesat dan dasat. Zaman aku tunggu result SPM. Mengadap lappy doploh pat jam. Tido pukul 5 6 pagi. Takpun tunggu ayam berkokok terus gelabah tido. Start dari situ aku kumpul followers. Haha bukan senang aku nak kumpul. Followers cecah 100 pun rasa haru nak menangis ! Lama siot nak dapat 100 tu haha. Memandangkan aku tak berapa minat nak join segmen, contest apa semua. So aku cuba perbaiki entri. Survey apa yang orang suka baca or boleh baca (boleh masuk otak la). Aku suka bila orang baca blog aku. Or at least give a respon thru comment. Rasa wow ... that feel. 2012 ni doodle doodle and art berkembang sungguh pesat i tell u 

2013 - 2014 
Zaman kehancuran blog. Pasal baru start sambung study. Assignment, project etc. Pfffff SUMPAH SADIS. Nak tengok blog pun takdo masa. Nak update punya susah. Kepala banyak berserabut dengan esaimen haha. ah

2015
Zaman naik kembali ! Pergh susah. Rabak hati i ni. Readers dulu2 banyak dah lari and hilang. Tu la. Sapa suruh tak kekalkan reader hengko tu dulu. Aku dapat balik semangat aku lepas baca blog2 yang aktif blogwalking. Huhu. Seronok tengok blog blog yang rajin update ni. So aku cuba start blogwalking balik. Perah hotak apa yang aku nak update. Cari readers baru. Naikkan balik blog ni. Kesian dia ea. Muah ciked. Baru tahun ni aku tahu apa itu CPUV nuffnang. Kahkahkahkah haddoh moi.


Wow moi, engko .... 


Papepon. im looking for friends. and the most important is .... a reader :D
aku tak kesah pon follower aku stay camtu je. readers is more important than followers. just saying. Unless blog kita ni femes. Memandangkan blog aku ni biasa2 je huhu

 Btw aku perasan banyak yang aktif time 2012 dulu, dah delete blog dorang. Hmmm. Aku pon banyak kali tau rasa nak delete blog ni. Sumpahh. Tapi kata hati iolss mengatakan janganla padam .... emm. 


Look where i am now ! :D




9 comments:

Fatin Liyana said...

Blogging ni menyeronokkan ! Hehe. Fatin pun pernah terfikir nak delete je blog ni, tapi rasa, sayangnya. Ni kan dah anggap macam diari sendiri :)

Diya Hanun said...

sama lah..banyak kali rasa nak delete blog and nak go on dengan life..lols..tapi hati salu kata biarkan je ^_^

Mormor said...

oh, moi. kita samalaaaa. tapi zaman 2013 tu zaman aku tengah pesat berblogging. kumpul follower. orang komen entri sampai 40+. zaman 2014 zaman kejatuhan aku. entry pun dua jee. reader dah lari. ohh, hibanyaaa. 2015, baru nak ektip semula. HAHAHA. btw, aku sejak dulu lagi suka belog ko. masa zaman ko selalu post doodle moodle tu. heh heh :3

Aqilah Azmi said...

OMG SAMAAAAAAAAA
zaman lepas spm is like zaman kegemilangan blog gitewww
pastu nahhhh hahahahah
pastu eh eh ter dtg sini balik hihiuhi.

and yasss sepp!
readers tu je yg kita nak kan hihi <3 T_T
and most of ma blog friends r not here now hmmmmmm

kusyi said...

sama ahh. hahahaha. zaman 2015.. mcm banyak pulak entri dlm blog i. btw, tade doodle baru ke. kah! doodle taylor swift kee.

Farah said...

For me, zaman lepas SPM, zaman kegelapan blogging. Eventhough masa tu banyak masa, tapi sibuk duduk tengok TV dan terjebak dengan Kpop. Blog ditinggalkan. Bila masuk belajar, memang lagilah tak pandang blog langusung.

ஐ iqwa-niera ஐ said...

hahahaa . wehh sama ! tapi i tahun 2014 2015 zaman paling hancur la :p zaman 2013 zaman pesat zaman habis matrik tunggu masuk U zaman belog byk followers hiks. siap tempah2 header dgn blogger lain. adoiii. hahahhaa

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

keep writing as u love it so much~ org akan dtg bace hehehe

Melissa Muklis said...

samalah. lepas SPM blogging tak habis-habis.. pagi petang siang malam, subuh senja update blog memanjang.. 2013-2014 menyepi sebab STPM.. -_- 2015 bari up balik sebab takda keja. bhahahahaha