06 December 2015

10 Soalan Dah Terjawab !!!




Salam gais.


Hahaiiii. Harini aku just nak jawab soklan dari Qistina
Wahh dah lama tak kena tag camni. Last main benda ni dah berjaman
Dah lama dah kena tag ni tapi aku pergh malasnyaaaaaaaaaaaa ha em




1) Ada true friend tak ? Kalau ada, sejak bila berkawan ?
Adaaaa. Sejak zaman U. Sejak dari tu baru jumpa kawan kawan rapat yang sanggup you jump i jump ! Ada seketul 2 je. Gitu

2) Macam mana nak hilangkan rasa nervous kalau berhadapan dengan sesuatu perkara, tak kira apa-apa perkara sekalipun
Emm aku ikut kata mak aku. Selawat. Or makan gula gula. Konfem tak nerbes dah

3) Pernah minum Starbucks ? Air apa yang sedap ? Haha
Pernah. Kalau nak kata mana yang sedap takleh nak jawab. Belum khatam lagi haha. Bukan selalu pon minum. Papa kedana aku. But i really love JAVA CHIP !!! T__T . Aku benci air panas SO MUCH so prefer frappucino je haha

4) Fav food ?
Tempoyak ikan patin ! I could eat it the whole week 

5) Apa pandangan anda terhadap blog saya ?
Simple and sweet !

6) How to make yourself happy ?
Listen to my favourite jam. Dem feels. Yang paling penting makan. Dapat kek sejibik pon bagus gak ni. Bosan pun aku makan. Hidup untuk makan. Makan untuk hidup. Hihi

7) What is your fav movie ?
Mean Girls and Interstellar (ekceli banyak lagi tapi highlight 2 tu je hehe)

8) Fav song ?
Ermm susahnya soklan. I used to kinda stuck with Taylor Swift and Lana Del Rey. Lagu Troye Sivan pun pfff loveee. But sekarang campur2 tak kisah. Yang penting harus best ! Pasalnya bila aku suka 1 lagu, aku replay 1000 kali. Pastu bosan. Pastu bila 1 hari dengar balik, tetiba macam "this is the one" lol

9) Fav blogger ?
Takde spesifikasi sebenarnya. Aku tak kisah hehe

10) Macam mana nak jaga hati orang sekeliling kita ? ;)
Haaa em entahle. Soalan apa ni haha like zeriously. Haha





Ok dapat update ni je harini hehe




5 comments:

Qistina Zahari said...

HAHAHA. okay, thanks for the answers \m/

Sabrina SA said...

yeayy!! ina pun suka mean girls!! best & ina suka actress dia :))

Syamsid Dhuha said...

It's pretty rare to find a girl who loves tempoyak Ikan patin because I LIKE THAT TOO !!. It reminds me alot of Perak . Haha - ( Syamsid Blog ) -

Mormor said...

insekiur. kuat makan pun slim. hm hmmmm.

Kim Chaa said...

Soalan akhir tuu susah nak jawab ..
btw, salam kenal ^^ ..
http://kimchaa.blogspot.my
*tak ingat pernah singgah sini ke tak .. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 December 2015

10 Soalan Dah Terjawab !!!




Salam gais.


Hahaiiii. Harini aku just nak jawab soklan dari Qistina
Wahh dah lama tak kena tag camni. Last main benda ni dah berjaman
Dah lama dah kena tag ni tapi aku pergh malasnyaaaaaaaaaaaa ha em




1) Ada true friend tak ? Kalau ada, sejak bila berkawan ?
Adaaaa. Sejak zaman U. Sejak dari tu baru jumpa kawan kawan rapat yang sanggup you jump i jump ! Ada seketul 2 je. Gitu

2) Macam mana nak hilangkan rasa nervous kalau berhadapan dengan sesuatu perkara, tak kira apa-apa perkara sekalipun
Emm aku ikut kata mak aku. Selawat. Or makan gula gula. Konfem tak nerbes dah

3) Pernah minum Starbucks ? Air apa yang sedap ? Haha
Pernah. Kalau nak kata mana yang sedap takleh nak jawab. Belum khatam lagi haha. Bukan selalu pon minum. Papa kedana aku. But i really love JAVA CHIP !!! T__T . Aku benci air panas SO MUCH so prefer frappucino je haha

4) Fav food ?
Tempoyak ikan patin ! I could eat it the whole week 

5) Apa pandangan anda terhadap blog saya ?
Simple and sweet !

6) How to make yourself happy ?
Listen to my favourite jam. Dem feels. Yang paling penting makan. Dapat kek sejibik pon bagus gak ni. Bosan pun aku makan. Hidup untuk makan. Makan untuk hidup. Hihi

7) What is your fav movie ?
Mean Girls and Interstellar (ekceli banyak lagi tapi highlight 2 tu je hehe)

8) Fav song ?
Ermm susahnya soklan. I used to kinda stuck with Taylor Swift and Lana Del Rey. Lagu Troye Sivan pun pfff loveee. But sekarang campur2 tak kisah. Yang penting harus best ! Pasalnya bila aku suka 1 lagu, aku replay 1000 kali. Pastu bosan. Pastu bila 1 hari dengar balik, tetiba macam "this is the one" lol

9) Fav blogger ?
Takde spesifikasi sebenarnya. Aku tak kisah hehe

10) Macam mana nak jaga hati orang sekeliling kita ? ;)
Haaa em entahle. Soalan apa ni haha like zeriously. Haha





Ok dapat update ni je harini hehe




5 comments:

Qistina Zahari said...

HAHAHA. okay, thanks for the answers \m/

Sabrina SA said...

yeayy!! ina pun suka mean girls!! best & ina suka actress dia :))

Syamsid Dhuha said...

It's pretty rare to find a girl who loves tempoyak Ikan patin because I LIKE THAT TOO !!. It reminds me alot of Perak . Haha - ( Syamsid Blog ) -

Mormor said...

insekiur. kuat makan pun slim. hm hmmmm.

Kim Chaa said...

Soalan akhir tuu susah nak jawab ..
btw, salam kenal ^^ ..
http://kimchaa.blogspot.my
*tak ingat pernah singgah sini ke tak .. hihi