BERANGAN !

5:00 PM




Bila teringat balik 1 scene time aku blaja dulu, rasa nak tergelak je. Haha
Kalau bab pilih sketches design baju ni, susah gilos. Sebab lekcerer taknak silhouette yang biasa2 or normal. Mesti nak yang kebabom and tak logik. Lepastu ha, menangis la engko nak buat baju tu. 

So lepas dah proceed2 dengan Pn.M ni, dia gi kat Anep lak. Budak laki tingtong dalam kelas tu. Dia bengang kepe tah tengok sketch Anep, then 

"Apa ni Anep. Berangan la sikit !"


(contoh silhoutte biasa2)


Then hahaha. Oklah. So dia lak gigih la pakai bantai lukis kebabom punya. 
So Pn.M ni masuk lagi kelas. Belek2 lagi sketches si Anep

"Apa ni ? Jangan nak berangan !"




Kahkahkahkah ! Aku pon taktau apa dia nak sebenarnya. 
Harini cakap A, lusa cakap C hahahahaha

Lagi 1, bab kena rijek sketches tu dah biasa sangat. Semua dia taknak proceed. Last2 dia proceed benda yang sama gak. Just recycle je. Bukan dia ingat pon :P

Missss uuuu Pn.M yang somel :D


You Might Also Like

7 komen

  1. Bestnya study design. Lissa suka, minat sangat. Tapi xda peluang nak sambung. Hehehe

    ReplyDelete
  2. kalo keja mendesign ni biasaa kena reject haha paling tak boleh tahan, lecturer komplen sana sini.. jap lagi nak buatnya kita.. hbes duit perabih kat satu eseimen ja huhu

    ReplyDelete
  3. amek fashion design keee moiiiii >_< tu design moi keeee..

    ReplyDelete
  4. hahahaha...lecturers always like that! hahahah

    ReplyDelete
  5. npe mcm seram je lukisan bawah tuuu..haha..
    btw jom support buku #serenitysyiralokman ^_^

    ReplyDelete
  6. aaaaaaaaaaaa nape dak dak design hebak gilaa aaaaaa nak tengok ur sketches??? :P
    hihihi lawak lawak je pn M tu haha.

    ReplyDelete
  7. cantik je kak aiza tengok.. lecturer memang macam tu kot.. haha..

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram