Natural Beauty vs Make Up

7:13 PM






So guys !



Does men really prefer a girl with natural beauty or make up ?
Nah. I don't think both. All I just could agree is

"Men love girl with natural beauty. But with a little makeup. Just a little !"

I said 'little ok". Maybe bedak sikit je. Or pakai lip balm sikit. Done

Lelaki ni bukan boleh percaya. Tak semua. Mostly bhahahhaa
Natural beauty dia sembang tu yang memang dah already cantik.

"So whether men prefer it or not is largely irrelevant. She's wearing it for her. Not for you."

p/s : Kalau yang tersayang cakap korang dah memang cantik tak pakai pape kat muka tu wohaaa wahhh heavennya hahahahahahaaaahaaaaaa






You Might Also Like

6 komen

  1. ada ke lelaki mcm tu hehhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. AH YG SUKA NATURAL BEAUTY TU SEMUA TIPU
    KALAU SUKA NATURAL BEAUTY NAPE TAKDE ORG SUKA QILA??????????


    hahahaha maghoh maghoh. huhuw!
    thanks kak moi. yes. qila pun pakai lipbalm/liptik je hiks.
    kening tu otw :p hikhik. bedak qila takleh huhuhu my face is too oily n annoying haha.
    <3

    ReplyDelete
  3. Hehehe betul tu. Natural beauty macam mana sekali pun, mesti kena ada at least light make-up. Kalau tak, mesti lelaki pun macam tak selera nak pandang kita. Hihi

    ReplyDelete
  4. Betul.. Actually laki tak suke pon pompuan mekap tetebal, rimas katanya.. Tp pompuan suke, kepuasan kot :p

    ReplyDelete
  5. nak pakai eyeliner pun diya payah..haha..tak ghetii..

    ReplyDelete
  6. best nya kalau si dia cakap camtu.. hehe..

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram