I-City, Shah Alam

6:04 PM




Salam gais


Masihkah kau ingat time i-city memula femes dulu ? Semua teringin nak pegi pasal lampu dia woaaa cambest je. Colorful lak tu ! Tapi tidak la untuk kali kedua aku datang sini. First time pegi dulu dengan family aku. Time tu tengah "in" betul kat sini. Memori aku kat sini pon tak berapa nak clear sangat. Time tu dapat ponat je ! Sebab eksaited snap gambar kt pokok lampu2 semua. Marilah kita recall balik malam tadi punyaa

So malam tadi Si Bebek ajak jenjalan sini. So here we are !


Amani feeling2 dalam music video


Thug selfie 


Mak ai ... aku dah rupa mak orang dah. Mak sapa ni ? Sila ambil !


Girls ikut macam sayaaa hihi


Todeaaa lampu2 dia


Memula Eiyha nak masuk sini. Dia kata dulu free je masuk. Sekarang kene ada tiket lak. Ehhh. lol


Amani eksaited jumpa candy nii


Okay kitorang pon nak gak ahhh


Bebek nak ajak masuk red carpet ni. Tapi ahhhh. Kitorang tanak ah. Tanak keluarkan fulus !!! Hahahahaha sakai (sebenarnya dah broke)



Time dorang tengah sibuk usha2 luar pintu dia. 
Tetiba aku ternampak 1 makhluk lampu2 berjalan ni.......

Bhahahahaha lawak gilee siot muka brader tu ride benda alah tu. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAA elok je pandang2 kitorang. Pulak tu dia buat muka tak bersalah. Apa benda la entah nama dia ni. Si Eiyha beriye nak naik, tapi kitorang dah plan "sapa naik benda tu nanti kita tinggal dia sensorang kat situuu"

Takde sapa nak naik.


Aku nak snap pic dia dedepan segan le. So amek time dia dah blah hahah

Then pusing2 lagi mcm kat area kedai gitu. Nampak lagi benda alah geli2 ni. Hahahahaahaha wow abang. Ini baru real !


Ok dah lama tak check tinggi memasing kan. Aku 5 ft 63 inch je. Tapi si Bebek ni lagi teruk. 5 ft jeeee engko ni rupanya ? Memang dasar kontot !

Tu pon masih tak percaya. "Wei betul ke betul ke ?"
Last2 aku amek je gambar pompuan pendek ni. Tak percaya lak dah


Ok lepastu terjumpa my baby. Makin boncet dah ni. Pls pose elok2 sikit la abang.
Dapat amek gambar ni pon lepas tunggu turn anak2 orang amek gambar. Argh, adik2 sila blah dari panda ni K ! Berapa kali pusing dah sebab aku nak tunggu turn amek gambar jerrrr pon


Ehh ade bebear la. Ok jangan pandang Amani jangan pandang Amani


Ehhh Eiyha pulak dah


Ok jom masuk semuaaa




Dah nak blah dari bebear ni. Tetiba pempuan gila ni melekat dendiam kat celah2 tu. Tension aku. Oklaaa amek gambar diaaaa bhahahaa


ini kak moi korang !!!


ni Fitriyah. panggil Fit. Sekarang Fit la mangsa aku kalau bab2 amek gambar ni bhahaha dah 2 orang quit. Pasal semua tak sanggup snap gambar aku


Time nak balik terserempak lagi dengan tempat karok. Aduh dugaaan ! Bergetar tangan kaki tulang rusuk semua. Padahal baru je karok sebelum2 ni ergggh !

Haha rasa macam dah banyak berubah kat tempat ni, benda yang dulu ada, dah takde. Rules pon dah tukar2 dah. lol

Haha kesimpulannya i-city ni tak best mane pon. Melainkan kalau first time datang and teringin tengok lampu2 tu. Kalau nak best silalah labur sedikit fulus yea. Nak main memacam or masuk snow walk kepe. 

Hai laaa nasib baik la best pon sebab ada kawan2 gile semua ni. Bhahaha




Kbai ! Jom balik



You Might Also Like

6 komen

  1. tak pernah lagi ke sini. but even tempat tak best, kalau pergi dgn kwn yg gila2 mungkin akan jadi tempat best utk behuhaaa x'D

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha kenmain seronok kau merayap ya maira. aku pergi I-city tu untuk karok je. tu pun tahun lepas sebab sejam rm5 sekarang takde dah. wakaka yang penting gambar kau time memalam ni takde penampakan good job! (Y)

    ReplyDelete
  3. Jenuh menahan panahan cahaya icity ni kak oiii.. hahaa

    ReplyDelete
  4. amboi kemain ye dia... hm qila nak gi :((((

    ReplyDelete
  5. best glerr dpt hangout dgn member cmni..hihi..ape lg..g jelah karok..jgn ditahannnn..jyeahhh

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram