FREE STUFF : Doodle With Shawl

7:34 PM



Assalamualaikum.


Tadi petang aku ader touch-up2 sket doodle ni..aku penah guna doodle ni untuk header aku sebelum ni..
tapi untuk kali ni aku kasi stail gitu..haha...korang mesti tak suka kan kalau guna plain kaler je..
bagi korang yang suka,bolehla amek yer..tapi KOMEN dulu tau..














camner nak amek?

DRAG KE NEW TAB yer..

pandai2 la korang edit sendiri ok..TERIMA KASIH!!




Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

107 komen

  1. wieya amek satu boleh ? boleh , boleh , boleh ?? :)

    ReplyDelete
  2. tuan rumah, saya anmik satu. done follow suka blog niyh :)

    ReplyDelete
  3. Cantik2 doodle tu...blog pon nice...kemas! :)

    ReplyDelete
  4. lawa , lawa , lawa !!
    amik satu boleh ?

    ReplyDelete
  5. hai myra ;)cun betul dodol awk.phewww~klu ada prmpn secomol tu,la ni jgk abg masuk minang.hahaha ;P

    ReplyDelete
  6. amek jer llah simpan kt notebook,,hahaha

    ReplyDelete
  7. @Abg Stalker
    notebook?hahaha~kau buat lawak er aman???--'

    ReplyDelete
  8. @Abg Stalker
    kalau x jumpa jugak minang dgn dodol je la ye.haha.:D

    ReplyDelete
  9. wah ! comel.. stylo.. ikut fsyen skrg.. hana terjemah.. eh? heheh..

    nak ambil.. tpi tak thu nk letak mne -_-" hehehe..

    buat header kt cekbolat boley? lalala~

    ReplyDelete
  10. Kesegakan yg trserlah.. haha.. gud job..

    ReplyDelete
  11. alahhhhhh..sy suka dodol awak..amek sume boleh?? haha..

    ReplyDelete
  12. Akak , saya nak satu tau. Thanks.

    ReplyDelete
  13. comel2....kita amek 1 ek..maseh :)

    ReplyDelete
  14. nak semua ye. hihi :)
    nk letak dekat blog saya. hope sudi follow blog yg x sberapa nih.. heeh

    ReplyDelete
  15. Kak,saya amik satu tau..comellah...cantikkk....

    ReplyDelete
  16. terpukau sampai rasa macam nak mintak satu boleh? :DD thanks. and happy new year!

    ReplyDelete
  17. amek seketul dodol ney . thankyou :)

    ReplyDelete
  18. Atotototo , comey giloss ! nanak taw . hehe , kita suka buat header , molek sangatlah dodol awk nih . hehe , tenkiuh :D

    ReplyDelete
  19. camelia amik wat freebies header blh , credit kt u lh =p

    ReplyDelete
  20. cantik, cun, comel.. saya curik satu naa.. (:

    ReplyDelete
  21. Thanks.I took the blue one (:

    ReplyDelete
  22. malu nak ambek sebenarnya. tapi, dah tertempek kat sini kan? so, linda ambek je lah ye. terima kasih :))

    suka lah dapat jumpa orang kreatif!!♥

    ReplyDelete
  23. mau amik satu tapi kenapa tak boleh? hwaa!

    ReplyDelete
  24. sayaa amik satu yer..
    comel ar.. thanks :)

    ReplyDelete
  25. Aqilah nak curik 1 doodles comel ini :)

    ReplyDelete
  26. Intan ambil yer.. nak buat headr ^^

    ReplyDelete
  27. cantiklah..ambik wane pink n kelabu ea. tenkiu :)

    ReplyDelete
  28. amek semua. hee. cute sangat. thankyou c:

    ReplyDelete
  29. Akak ! Scha ambil semua tu nak letak dekat header :D Akak bagi kan ? Please please ;) heww , omeyy taw doodles tuhhh !

    ReplyDelete
  30. lawa gila :) nak satu eh :) thanks :)

    ReplyDelete
  31. comel cmel .SAYA NAK SEMUAAAA . haha .

    ReplyDelete
  32. Jgn risau, sy xambik smua.. haha
    nk inform sy ambik dodol1, alah y grey smua tu... boleh, kann..?

    ReplyDelete
  33. sy ambik satu, edit utk blog button bleh?? hehe

    ReplyDelete
  34. omeyy omeyyy ..nak nak nak 1 boleh ?

    ReplyDelete
  35. wah! comel2 semua. amek 1 ye? :)

    ReplyDelete
  36. myra! khairah amek satu ek.
    yg wane merah tuu. comel gilerr!

    ReplyDelete
  37. akak,saya ambil satu ye,comel lah doodle tu :D

    ReplyDelete
  38. Comel sangat,saya ambik yang merah menyala tu eh,terima kasih.nanti buat lah lagi.

    ReplyDelete
  39. comel....nti buat lg yerp,thanks a lot

    ReplyDelete
  40. nak satu ! nak satu ! chomell sangatt !

    ReplyDelete
  41. AMBIL SATU DOODLE AWK YG COMEL :)

    ReplyDelete
  42. comel..akak amik satu ye :) thnks ^_^

    ReplyDelete
  43. saya amek yang kaler merah :)

    ReplyDelete
  44. Ambik yg kaler pink, okey... ? thankss!! cantik sgt!!

    ReplyDelete
  45. amik semua tau... Hehehehe...

    ReplyDelete
  46. yg plg best dia pakai t-shirt forever alone tu. hihiks

    ReplyDelete
  47. kita ambik satu ye ~~

    ReplyDelete
  48. comel nyerr ... nak ambik satuuu ... thanks^^

    ReplyDelete
  49. jehan ambil satu.Thanks!

    ReplyDelete
  50. ololo..kiut...satu yer!

    ReplyDelete
  51. Salam.. mohon izin nak amek doddle yang comel ni ^^

    ReplyDelete
  52. comelll.. saya ambil yerr.. terima kasih

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram