30 June 2015

Gambar Konvo Dah Sampai !





Holla !



Hoih ! Berjanggut eden nak tunggu gegambor ni nak sampai rumah.
Aku siap call orang gambor tu kot, amek number depa kat resit tu, blabla bila dihantar eh ? Bukan seminggu lepas konvo ke ?

Ek, rupanya dua minggu lepas kombo. Alah malu pulak iolss :3

Ala ni amek gambo kat booth booth dedekat dewan uitm tu je.
Mak aku lah paling eksaited nak buat gambo ni.

Aku masa sehari sebelum kombo tu dah redha je tengok booth booth tu, flyers flyers yang aku dapat tu, dalam hati isk tengah miskin ni, duit banyak keluar plak bulan tu nak setel memacam. Haruuu !

Baru je sampai dedekat dewan mak aku dah suruh pilih bunga

"Kakak nak yang mana"

"Nakkkk ada panda tu"

"Tau dahhh"

Tsk, guwa terharu. Ingatkan takkan ada chance langsung dapat bunga ni

Sekali time dah setel kombo sume, mak aku lak sibuk ajak ajak amek gambau tu, aku pon ai .... terharu teruk la kan. 


*drum rolls*


muka photostat


Nahhhh, ini gamba family iolss. Muahaha
3 orang je, adik aku lagi 2 orang tu mak aku kuarantinkan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kelakar giles 

Ala sebenarnya tengok bajet, nak tambah orang, kenalah tambah duit kan, huh
Emm tapi tulah, taktau nak kesian ke nak gelak kat adik aku lagi 2 orang tu kakakakaka. Ala budak kecik je :P



alolololo pui


Dannnnn. Tibalah gambar I. 
Nampak gemok gile duh pakai jubah tu, jilake macam orang peknen !
Tak puas hati lak guwa T__T


Muka iolss di edit jadi floles dow ! Padahal time nak konvo tu muka aku dah bertepek jerawat beberapa bijik tau. Memang gampang gila. Hahahaha cis mereka berjaya mengaburi mata orang lain. Pipi aku lak nampak cam terseksa je, nampak lagi besor, kenapa entah, macam pou dah. Padahal takdela sampai gitu kikiki

Btw puas hati je sebenarnya, semua gambar yang ittew dapat tu parfait !
Hikhok





Banyak jugakla dapat. Berapa keping entah. Comes in various size.
Btw iolss takde pic konvo dengan kengkawan, ada pon selfie sesikit je.
Sebab aku pentingkan family aku je time tu. Hehe

Btw Seri Iskandar tak pernah berubah !

Tetap Seri(us) Panas Iskandar, Perak Darul Mesir -_-
Dalam dewan sejuk macam London, keluar dari dewan terus macam kat Gurun Sahara. 


Sapa yang ada bagi komen komen kat entri sebelum ni, nanti aku lawat balik blog korang and komen entri korang. Gimme time ya :D

8 comments:

PeRdU cINta said...

#1566 singgah dan follow..alhamdulillah lega ye bila dh dapat gambarnya..

Gifta said...

bw here... click my name! follow my blog, I'll follback

fifie feyca said...

best nya klu dpt konvo lagi.. hihi!
ha'ah.. comey panda tu hahaha!!

Hanamiko Sakura said...

masih sahara.. ish ish ish.. dah 3 minggu tak hujan wehyy. nangis T_T

afzalsukasuki said...

apsal ngan adik ko yang dua orang tu?kenapa kena kuarantin? kalau aku dulu pakai baju konvo bebesau ni..orang kata aku kibab kambing dalam jubah konvo

Zyra Roxx said...

olololo comelnya panda dalam bunga tu. Tahniah! ^_^

tiga lalat said...

salam ,hee tahniahnya ;p

Azhafizah Md Nor said...

okay je gambar tu..kenangan terindah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 June 2015

Gambar Konvo Dah Sampai !





Holla !



Hoih ! Berjanggut eden nak tunggu gegambor ni nak sampai rumah.
Aku siap call orang gambor tu kot, amek number depa kat resit tu, blabla bila dihantar eh ? Bukan seminggu lepas konvo ke ?

Ek, rupanya dua minggu lepas kombo. Alah malu pulak iolss :3

Ala ni amek gambo kat booth booth dedekat dewan uitm tu je.
Mak aku lah paling eksaited nak buat gambo ni.

Aku masa sehari sebelum kombo tu dah redha je tengok booth booth tu, flyers flyers yang aku dapat tu, dalam hati isk tengah miskin ni, duit banyak keluar plak bulan tu nak setel memacam. Haruuu !

Baru je sampai dedekat dewan mak aku dah suruh pilih bunga

"Kakak nak yang mana"

"Nakkkk ada panda tu"

"Tau dahhh"

Tsk, guwa terharu. Ingatkan takkan ada chance langsung dapat bunga ni

Sekali time dah setel kombo sume, mak aku lak sibuk ajak ajak amek gambau tu, aku pon ai .... terharu teruk la kan. 


*drum rolls*


muka photostat


Nahhhh, ini gamba family iolss. Muahaha
3 orang je, adik aku lagi 2 orang tu mak aku kuarantinkan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kelakar giles 

Ala sebenarnya tengok bajet, nak tambah orang, kenalah tambah duit kan, huh
Emm tapi tulah, taktau nak kesian ke nak gelak kat adik aku lagi 2 orang tu kakakakaka. Ala budak kecik je :P



alolololo pui


Dannnnn. Tibalah gambar I. 
Nampak gemok gile duh pakai jubah tu, jilake macam orang peknen !
Tak puas hati lak guwa T__T


Muka iolss di edit jadi floles dow ! Padahal time nak konvo tu muka aku dah bertepek jerawat beberapa bijik tau. Memang gampang gila. Hahahaha cis mereka berjaya mengaburi mata orang lain. Pipi aku lak nampak cam terseksa je, nampak lagi besor, kenapa entah, macam pou dah. Padahal takdela sampai gitu kikiki

Btw puas hati je sebenarnya, semua gambar yang ittew dapat tu parfait !
Hikhok





Banyak jugakla dapat. Berapa keping entah. Comes in various size.
Btw iolss takde pic konvo dengan kengkawan, ada pon selfie sesikit je.
Sebab aku pentingkan family aku je time tu. Hehe

Btw Seri Iskandar tak pernah berubah !

Tetap Seri(us) Panas Iskandar, Perak Darul Mesir -_-
Dalam dewan sejuk macam London, keluar dari dewan terus macam kat Gurun Sahara. 


Sapa yang ada bagi komen komen kat entri sebelum ni, nanti aku lawat balik blog korang and komen entri korang. Gimme time ya :D

8 comments:

PeRdU cINta said...

#1566 singgah dan follow..alhamdulillah lega ye bila dh dapat gambarnya..

Gifta said...

bw here... click my name! follow my blog, I'll follback

fifie feyca said...

best nya klu dpt konvo lagi.. hihi!
ha'ah.. comey panda tu hahaha!!

Hanamiko Sakura said...

masih sahara.. ish ish ish.. dah 3 minggu tak hujan wehyy. nangis T_T

afzalsukasuki said...

apsal ngan adik ko yang dua orang tu?kenapa kena kuarantin? kalau aku dulu pakai baju konvo bebesau ni..orang kata aku kibab kambing dalam jubah konvo

Zyra Roxx said...

olololo comelnya panda dalam bunga tu. Tahniah! ^_^

tiga lalat said...

salam ,hee tahniahnya ;p

Azhafizah Md Nor said...

okay je gambar tu..kenangan terindah :)