CPUV November 2015 !

12:39 PM




Salam Ahad gais 



Memandangkan aku dah dalam 4 tahun lebih berblogging, tapi baru tahun ni mengerti apa itu CPUV, haru nya i rasa ! Huhu

Alhamdulillah. Bulan ni punya nuffnang baik la pulak T__T
Dulu last dapat dalam bulan Ogos. Happy tapi blur. Tak paham. Dah pulak tu, aku pi abaikan blog aku huwaaa. Memang cam hare perangai, ha padanla muka.

Bila tengok dapat cpuv bulan ni, nampak la kann aku haruss kekalkan blog aku ni !
Aku cuba pertahankan hari demi hari. Serik rasanya abaikan macam dulu.

Sebenarnya baru harini nak update pasal cpuv ni, huhu.


Bagi aku, ni satu penghargaan sesangat untuk golongan yang first time baru tahu pasal cpuv ni, contohnya macam aku.


Terima kasih nuffnang ! :)






You Might Also Like

17 komen

  1. Sy baru join 2 bulan lepas.. baru2 ni baru perasan link nuffnang tu dah takde :'( knape eh ? tau dak?

    ReplyDelete
  2. untungnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. banyaknya! tahniah! saya lagi taktau cpuv tu apa hahaha T___T

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah teruskan gigih berblog ye..

    ReplyDelete
  5. tahniah ya kak.
    makin semangat berblogging lepas nie ya :D

    ReplyDelete
  6. murah rezeki..tahniah myra ..byk tu on going

    ReplyDelete
  7. tahniah kak moi.
    sampai sekarang tak paham lagi bab2 cpuv ni haha

    ReplyDelete
  8. Wow. Me is jelous! Haha
    Btw, congratss! :D

    ReplyDelete
  9. tahniah, bnyak duit tuu...

    http://no-ordinaryblog.blogspot.com/

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram