Insecure Tak Bertempat

4:30 PM





Salam gais. 




Nak tanya pernah tak ...


*post selfie to Instagram*

5 min later

*stalk ig Mira Filzah*
*stalk Adiela Ridzuan*
*stalk hijabster hijabster cantik gilos*

Then kau be like

"Ah im so ugly"

*deletes selfie*

HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHA

Tu insecure dengan kecantikan orang lain.
Yang aku ni insecure dengan ...


Instagram feed goalsssssss. Sobs

Idk weh camne dorang manage to make their feeds semua nampak lawaaa gile nak mati. Like what filter did you use ? OMGGG menangis aku. 

Aku tak minat sangat yang guna filter vsco yang bold gile. Yang edit semua kale nampak vibrant gila. Dun like that much. Aku suka ala ala soft grunge. Haaaa sobs nangis jap

Guwa dah buat banyak kalii tapi mengapa sepertinya enggak memuaskan hati ini. Ermm
Kalau bagi yang jenis tak berapa kenal Tumblrmaybe takkan paham perasaan aku kot 

T_T


sumber gambar : google



Kbye !



You Might Also Like

11 komen

  1. Hi kak moi saya tahu cara dia!, kalo guna VSCO just negative kan saturation i hope it helps :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. and i be like... amik gambor buat gigi jongang, mata juling and praise myself.. just be confident with yourself :)

    ReplyDelete
  3. biasa yang gambar ig lawa-lawa tu iphone users (?) biasa saya guna vsco guna filter C1 level rendah macam 3,4, cerahkan gambar, kurangkan contrast. tapi tulah biasanya susah nak gambar lawa lagi2 tempat lampu malap TT^TT

    ReplyDelete
  4. same goes to me here. haha bila post dekat insta.. then stalk instafemes lain.. in a second later.. banyak post saya delete.. hahahhaa

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha
    qila la tu insecure cm siot hahahahaha selfie pastu delete sbb rs eeee geli hahahahahahahhaha


    and yes. ofcs aaaaa jeles dgn org feed cantik tp taaa mampooooo hahaha

    ReplyDelete
  6. awak ditagggg~
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/11/sepuluh-soalan-dari-mimi-rheem.html

    ReplyDelete
  7. haah kak moii ina pun kadang2 macam tu ju jugak. bukan kadang2, tp selalu. tp pernah, untuk elakkkan insecure terok ina decide utk uninstall instagram. haaa lega sikit hidup

    ReplyDelete
  8. saya pon insecure,kadang-kadang rasa mcm nk delete acc instagram hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. lol haha samalah.. tapi, just be urself. kita cantik dengan gaya tersendiri. cehwah

    ReplyDelete
  10. banyakkkk kali hahahha ! memang rasa insecure tengok orang lawa tapi relaks je ... hehe

    ReplyDelete
  11. iolls insekiur dengan moi. moi hipstur kuttt. :P

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram