MOVIE REVIEW : THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY PART 2

7:50 PM




Salam gais.




So kalini Katniss teruskan misi dia ke Capitol, untuk  bunuh President Snow. Tak rumit pon nak cerita sinopsis. Simple. But memacam hal berlaku. Hee

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serius la.  BEST MOVIE EVER !
Tetap memorable sejak first time aku tengok Hunger Games. Uhuks

Banyak part part yang terrified lak part last ni. 
Aku dah takut gile macam tengok cite hantu lak ! Lelagi part mutant tu. 

Rate dari kak moi, 12/10

Pape pon, tak sangka Hunger Games dah sampai penghujungnya :(
Rasa taknak cite ni berakhir. Tapi hurmmm kenalah diakhiri gak ken.
Sebak hati i. Wei serius sebak ni lol

Sedihnya kalau dengar balik lagu Taylor Swift - Safe and Sound
Teringat Hunger Games first huwaaaa




Baideway kenapa baby akuu matiiiii ya tohan. FINNICKK ugh geram lak akuuu




p/s : K lepasni kita tengok Point Break bulan doblas ni yowwww !




You Might Also Like

9 komen

  1. Finnick matik?

    Alamak..nyesal baca. Hehehe....suspen pulak rasa.

    ReplyDelete
  2. nak tengoook ! tp kene sabar dan tunggu haha

    ReplyDelete
  3. omg everdeeen ! nasib la blom tengok lg

    ReplyDelete
  4. bestnya dah tengok hunger games :'( kita dgr kat twitter ada org complaint pasal ending dia. dont know lah. tp bila baca entry kak moi, rasa mcm ok nk tgk the hunger games

    ReplyDelete
  5. :(( besok qila nk gi tengok...
    hm sedih!!
    tak tahu nape mmg suka gila gila dgn thg :(
    sbb first trilogy yg idea gempak gila dgn district la presiden snow la ish mcm mcm huhuhuhu

    tak sangka dah 4 tahun dah kan hahaha ingat lagi tiap hujung tahun duk tunggu baru punya hm dah last dah T_T

    ReplyDelete
  6. belum tengok lagi.
    tengah tunggu orang download. hahhaha :D

    ReplyDelete
  7. ni yang rasa nak serbu wayang lelaju ni hehe

    mintak tolong bukak saja link ni:)
    http://visittopaid.com/?ref=70576

    ReplyDelete
  8. anazarin berbicara belum sempat nak tengok lagi..nanti nak terjah wayang lah

    ReplyDelete
  9. belom tgk.. sedih sbb missed part last hunger games. huwaa kena cari DVD

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram